fbpx

Trylleshow for virksomheder

Mit trylleshow skaber en god ramme om dit familie arrangemet

Om du er en stor eller lille virksomhed, vil dine medarbejdere få en kæmpe oplevelse. Kan løfte din event og gøre dine deltagere så glade at de takker dig bagefter

De ligger flade af grin og måber over trylleriet. Jeg har 25 års erfaring med at underholde børn. Derfor har jeg styr på børns kognitive udvikling. Jeg styrer en flok børn og får dem til at gøre præcis det jeg vil have .

Tryllekunstner pris

Som professionel børneunderholder forstår jeg at tackle børns følelser og italesætte enhver situation.

På den måde får alle børn en fantastisk oplevelse. De voksne kan slappe af og overlade kontrollen af deres børn til mig.

Som kreativ børnetryller går jeg nye veje i stedet for at følge de nedtrampede stier. Det giver en mere opdateret og nutidig oplevelse. Mit show bliver mere levende og forfriskende. Du hører ingen sige ”Den har jeg set før”. Hvert eneste show jeg laver er sammensat til lejligheden. Det betyder at du får en unik oplevelse – Hver gang.

Det er en selvfølge at en børnetryller har styr på tingene – Ikke bare sine tricks men i særdeleshed også børnene.

Som professionel børnetryller lirer jeg ikke bare en række standardtricks af. jeg arbejder med dem indtil de er blevet personlige og vedkommende. Hvis jeg er begejstret for mine tricks er alle begejstret. Det smitter. Det er også vigtigt at der er en rød tråd der får hele showet til at hænge sammen fra start til slut.

Det synes andre:

Super underholdning Tak for en rigtig god eftermiddag, hvor især de mindre børn blev underholdt fra start til slut. Anmeldt af Kirsten Mørch Andersen d. 23. august 2019