fbpx

Trylleshow for hele familien

Mit trylleshow skabes af dit arrangemet

Om du laver et stort eller lille arrangement, vil dine kunder få en kæmpe oplevelse. Du får indflydelse på sammensætningen at trylleriet.

Hver alder har sine præferencer og hvert eneste show jeg laver er sammensat til lejligheden. Det betyder at du får en unik oplevelse – Hver gang.

Jeg har 25 års erfaring med at underholde de 0-110-årige. Der er trylleri til enhver smag og alder i mit show. Gennem tiden har jeg udviklet materiale nok til at jeg kan designe et show der passer præcis til dit publikum.

Mere end bare tricks

Som professionel tryllekunstner lirer jeg ikke bare en række standardtricks af. jeg arbejder med dem indtil de er blevet personlige og vedkommende. Hvis jeg er begejstret for mine tricks er alle begejstret.

Som kreativ tryllekunstner går jeg nye veje i stedet for at følge de nedtrampede stier. Det giver en mere opdateret og nutidig oplevelse. Mit show bliver mere levende og forfriskende. Du hører ingen sige ”Den har jeg set før”. Der er også en rød tråd der giver en dynamisk og spændende oplevelse.

Det synes andre:

Super underholdning Tak for en rigtig god eftermiddag, hvor især de mindre børn blev underholdt fra start til slut. Anmeldt af Kirsten Mørch Andersen d. 23. august 2019